Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
RETURN TO THE HIDING PLACE | Documentaire | WOII
RETURN TO THE HIDING PLACE | Documentaire | WOII

Luister naar gebeurtenissen die ternauwernood goed afliepen. Luister naar het verhaal van De Schuilplaats uit de eerste hand!

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 5,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Hans Poley was een jonge, Nederlandse verzetsstrijder die het tijdens de Tweede Wereldoorlog opnam tegen de nazi`s. Hij hield verblijf in het huis van Corrie ten Boom, dat door de Billy-Graham-film `De Schuilplaats` bekend is geworden.Dit filmmateriaal zal u aangrijpen. Luister naar de `onmogelijke missies` die Hans en zijn vrienden uitvoerden tegen de binnengevallen nazi`s en kijk naar de verborgen boodschappen in de windmolens. Ontdek hoe boodschappers zich te midden van het wespennest van SS-agenten aan elkaar bekendmaakten. Luister naar gebeurtenissen die ternauwernood goed afliepen. Luister naar het verhaal van De Schuilplaats uit de eerste hand!

U hoort het fascinerende verhaal hoe tuberculose goed nieuws bleek te zijn voor deze spion en hoe wonderbaarlijke `toevalligheden` het leven van zowel Hans als Corrie redden.

Beleef de vele aangrijpende wonderen die de onderduikers eraan bleven herinneren dat God altijd aanwezig was, waaronder: de verblinding van de Gestapo, de brief op engelenvleugels en andere gebeurtenissen die op het nippertje goed afliepen! Ook zult u het hartzeer voelen waar Hans persoonlijk over vertelt hoe vrienden uit zijn kindertijd - allemaal tieners - het met de dood moesten bekopen, toen ze gevangen genomen en geëxecuteerd werden, omdat ze tegen de tirannie in verzet waren gekomen.

Taal : Engels gesproken | Nederlands ondertiteld.

Type
: DVD
Speelduur
: circa 43 minuten
Voor alle leeftijden Voor alle leeftijden
:

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 
 
 
 
 
 
 
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172)645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2017 MCMS