Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Boek -H.B. Slagter "De NAMEN in de Bijbel"
Boek -H.B. Slagter "De NAMEN in de Bijbel"
Reviews | Review toevoegen

Betekenis & Concordantie

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 21,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Namen in de Bijbel hebben een belangrijke betekenis. Vaak leren zij ons iets over het wezen en de aard van een persoon of een plaats. Bijbelse geschiedenissen krijgen meer 'kleur' wanneer we de betekenis kennen van de namen, die er in voorkomen. Een 'saai' hoofdstuk als Genesis 5 gaat opeens leven. We begrijpen misschien iets meer van de grootte en het karakter van Abrahams geloof in Genesis 22, als we weten wat de betekenis is van Moria. De geschiedenis van de geboorte van Benjamin (Genesis 35) blijkt, wanneer we de betekenis van de namen in dit gedeelte onderzoeken, een grote profetische diepgang te hebben met betrekking tot de Heere Jezus Christus, Die ook in Bethlehem (=broodhuis) geboren werd... Zo zijn er vele voorbeelden te noemen, waarbij de betekenis der namen meer zicht geeft op de rijke inhoud van Bijbelse geschiedenissen. Met dit boek kunt u het zelf ontdekken. 

De NAMEN in de Bijbel helpt u bij het lezen en begrijpen van Gods Woord. In deze unieke uitgave treft u een lijst aan van alle persoonsnamen, plaatsnamen, geografische aanduidingen en namen van volkeren, in Oude en Nieuwe Testament. Voorzien van de Hebreeuwse en/of Griekse grondtekst en de letterlijke uitspraak daarvan. Nagenoeg alle namen zijn voorzien van een betekenis, dan wel een waarschijnlijke betekenis. Bij elke naam is een complete lijst opgenomen met alle schriftplaatsen waar de namen voorkomen (concordantie); waar nodig zijn deze schriftplaatsen uitgesplitst in verschillende personen, plaatsen, etc. met dezelfde naam. De namen worden weergegeven in de spelling van zowel de Statenvertaling als de 1951-vertaling van het Nederlands Bijbelgenootschap.

Aantal pagina's : 399 | Gebonden

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten

 
 
 
 
 
 
 
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172)645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2017 MCMS