Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Download algemene voorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN
Met het plaatsen van een bestelling verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.

BESTELLINGEN
Iedere bestelling wordt door MCMS Music & Gifts met de hoogste waardering en de grootste zorg in behandeling genomen en afgewerkt. Met het plaatsen van uw bestelling verbindt u zich tot afname van het bestelde product tenzij anders is overeengekomen.


SPECIALE BESTELLINGEN / OP AANVRAAG
Bij speciale bestellingen en bestellingen op aanvraag vragen wij altijd om een vooruitbetaling. Zodra het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven wordt uw bestelling in behandeling genomen. Annuleren van de bestelling is dan niet meer mogelijk tenzij anders overeengekomen.

BESTELLEN NIET VOORRADIGE PRODUCTEN
Wanneer de levertijd van een product langer is dan voorzien, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, brengen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Het betaalde bedrag wordt dan binnen 3 werkdagen teruggestort op het door u aan te geven bank/girorekeningnummer,  tenzij anders overeengekomen.

VERZENDKOSTEN
U betaalt kosten voor brievenbuspost verzending per bestelling en alleen wanneer het totaalbedrag van uw bestelling minder is dan € 20,00. 
Voor pakketpost betaalt u kosten voor verzending per bestelling alleen wanneer het totaalbedrag van uw bestelling minder is dan € 25,00.

HERROEPINGSRECHT
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. In geval van CD’s, DVD’s, Blu-Ray discs of software is de plastic folie waarin het product is verpakt de verzegeling. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via info@mcms.nl

Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen naar het in het modelformulier vermelde postadres.
Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95 zullen bedragen.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

  • CD’s, DVD’s, Blu-Ray discs of software waarvan de verzegeling verbroken is.
  • Producten die na opening vanwege hygiënische redenen niet geretourneerd kunnen worden, zoals lichaamsverzorgingsproducten

Modelformulier (e-mail) voor herroeping
(dit formulier alleen invullen en terugzenden via e-mail als u de overeenkomst wilt herroepen)

Maranatha Christian MusicStore, 
Postbus 109, 2410 AC Bodegraven 
info@mcms.nl

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede dat ik/wij* onze overeenkomt betreffende:
  • de verkoop van de volgende goederen:
  • de levering van de volgende digitale inhoud:
  • de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen:

Besteld op* / Ontvangen op*:
Naam/Namen consument(en):
Adres consument(en):
Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend):
Datum:
(*) Doorhalen wat niet van toepassing isMCMS Maranatha Christian MusicStore & Gifts
Postbus 109 |  2410 AC BODEGRAVEN | Telefoon: 0172-645406  |  E-mail: info@mcms.nl
KvK: 28080738  |  BTW: NL093531072B01  |  IBAN: NL90 RABO 0398 8229 56

 
 
 
 
 
 
 

HOME
ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACY STATEMENT
RETOURNEREN & RUILEN
GARANTIE & KLACHTEN
LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN
CONTACT

ONS VERHAAL
GASTENBOEK
BESTELLEN
BETALEN
VERZENDEN
DISCLAIMER
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Wilhelminastraat 33, 2411 CW BODEGRAVEN (Géén bezoekadres!)

Telefoon : (0172) 645 406 | E-mail : info@mcms.nl

KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56


©2019 MCMS
Keurmerk webwinkel