Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
GELOOFSOPBOUW D.M. Lloyd-Jones "Waarom landt de BOODSCHAP niet?"
GELOOFSOPBOUW D.M. Lloyd-Jones "Waarom landt de BOODSCHAP niet?"
Reviews | Review toevoegen

Herziene uitgave van het boek "Predikers en Prediking". Door de hertaling en nieuwe lay-out is het boek meer toegankelijk geworden.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 15,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Kerk van de Heere Jezus Christus bestaat bij de gratie van de prediking. Door de prediking wordt zij onderhouden, in leven gehouden en gevoed. Indien de kerk de prediking aan haar leden zou onthouden, zij zal door gebrek aan voedsel sterven. In scherpe bewoordingen wijst Lloyd-Jones hen terecht, die voor de prediking een vervangingsmiddel zoeken. De mens, in zonde geboren, heeft de prediking van het Woord nodig voor tijd en eeuwigheid. Wat een voorrecht voor de prediker, die dit Woord van genade mag verkondigen. Een arbeid, waarop Lloyd-Jones zeer diep ingaat en het eigen vlees niet spaart. Hij wijst naar grote, begenadigde predikers, die Goddelijke warmte en gloed uitstraalden, die als een kaars voor Christus opbrandden en stelt in alle eerlijkheid de vraag: "Waar is thand de bewogenheid die in het verleden de prediking zozeer kenmerkte? Waarom kennen de predikers van deze tijd zo weinig gedrevenheid? De Waarheid is toch niet vernaderd? Geloven de predikers van deze tijd die Waarheid nog? Worden wij er nog door gegrepen? Heeft zij ons in de diepte en in de hoogte gebracht, waardoor wij onszelf mochten kwijtraken in liefde en aanbidding omdat wij Christus leerden kennen?"

Lloyd-Jones gaat voor niets en niemand opzij in dit uiterst belangrijke boek, gedreven als hij was door het hem verleende mandaat van de prediking: "Gij zult Mijn getuigen zijn."

Waarom landt de BOODSCHAP niet? is een belangrijk, praktisch en waardevol boek voor voorgangers en gemeenteleden.

Aantal pagina's : 344 - Ingenaaid.
Geloofsopbouw

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Auteur
: D.M. Lloyd-Jones

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 
 
 
 
 
 
 
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172)645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2017 MCMS