Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
GELOOFSOPBOUW Martha Peace "Godvrezende vrouw"
GELOOFSOPBOUW Martha Peace "Godvrezende vrouw"
Reviews | Review toevoegen

Het volgen van Jezus als echtgenote in Bijbels perspectief. | De inhoud van dit boek is radicaal en raakt de kern van het huwelijk. Het wil Gods plan in jouw leven én met jouw huwelijk duidelijk maken

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 17,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Auteur : Martha Peace

Het plan van God is dat jij steeds meer gaat lijken op de Heere Jezus. God gebruikt het huwelijk om jou als Godvrezende vrouw gelijkvormig te laten worden aan het beeld van Zijn Zoon. Martha Peace beschrijft een Bijbelse – op de praktijk gerichte visie. Bijbelse principes voor het leven van een Godvrezende echtgenote worden helder uiteengezet. De auteur verwoordt de inhoud vanuit de liefde en empathie van een vriendelijke en betrokken echtgenote en moeder.  

Het boek behandelt vier belangrijke terreinen voor het leven van de Godvrezende vrouw:
∗ Fundamentele waarheden over het huwelijk en de rol als echtgenote.
∗ Haar verantwoordelijkheden (godvruchtige sfeer, liefde, respect, intimiteit).
∗ Haar fundamentele verplichtingen (houding, communicatie en conflictbeheersing).
∗ Haar zorgen: zonden die haar huwelijk kunnen verruïneren.  

Het is moeilijk voor vrouwen om in deze moderne tijd zich bepaalde karaktereigenschappen eigen te maken. We leven namelijk in een tijd waarin het huwelijk en het gezin van alle kanten door de wereld wordt aangevallen. We krijgen het steeds drukker en hebben meer haast dan ooit. Op elk gebied is er vermaak en verleiding, dat ons in beslag kan nemen. Geen wonder dat veel vrouwen en moeders met de handen in het haar zitten en schreeuwen om hulp. Herken jij je in deze worsteling? Dan kan dit boek heel veel voor jou betekenen...  

Een absolute aanrader voor jongeren die zich voorbereiden op een huwelijk, maar zeker net zo waardevol voor getrouwde vrouwen. De inhoud staat soms haaks op de huidige cultuur. Juist daarom is dit Bijbelse boek noodzakelijk om jongeren en vrouwen de ogen te openen, zodat zij zich bewust worden van Gods visie op hun leven.  

Categorie : Geloofsopbouw
370 Pagina's | Paperback

 

Martha is 39 jaar getrouwd met haar schoolliefde, Sanford Peace en ze hebben twee kinderen. Zij is begonnen als verpleegkundige. Daarna gaf ze veel aandacht aan haar gezin en leidde ze verschillende vrouwengroepen. Ze bezit de gave om vrouwen en moeders te bemoedigen en waar nodig te vermanen. Martha is een getalenteerd lerares en is meer dan 20 jaar werkzaam als Bijbels counselor. Peace is lid van de National Association of Nouthetic Counselors (NANC). Deze groep van hulpverleners baseren hun zorgverlening helemaal op de Bijbel.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Andere klanten kochten of bekeken ook...

 
 
 
 
 
 
 
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172)645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2017 MCMS