Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
GELOOFSOPBOUW Zac Poonen "Wandelen zoals Jezus"
GELOOFSOPBOUW Zac Poonen "Wandelen zoals Jezus"

Geloofsopbouw | Paperback | 88 pagina's

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 6,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

God heeft een doel met Zijn kinderen. Hij wil niet alleen vergeving van zonden schenken, maar Zijn doel reikt veel verder. Hij wil ons het beeld van Gods Zoon gelijkvormig maken. Deze gelijkvormigheid krijgt hier op aarde al een begin, maar zal pas na dit leven volmaakt zijn. In Wandelen zoals Jezus staat de Bijbelse oproep centraal: ‘Wie in de Heere Jezus blijft, moet wandelen zoals Hij gewandeld heeft’ (1 Joh. 2:6).
In dit boekje kan je lezen hoe je overwinning op concrete zonden en verzoekingen kunt krijgen. Poonen roept op om de zonden niet te laten heersen, zoals Paulus dat beschrijft in Romeinen 6 vers 2. Fundamenteel daarbij is het gegeven dat Gods kinderen onder het Nieuwe Verbond leven. De Heilige Geest woont nu in de gelovigen en zij zijn niet langer onder de wet. Door de kracht van de Geest kunnen ze nu leven tot Gods eer.

Poonen leert dat de gelovige de ‘staat van perfectie’ hier op aarde nooit zal bereiken. Groei in heiligheid gaat altijd gepaard met een toenemend bewustzijn van je eigen zondigheid in de ogen van God. Hij gelooft in overwinning op zonden, maar benadrukt daarbij dat het altijd gaat om het ‘topje van de ijsberg’. Hij stelt dat als de Heere licht geeft over een concrete zonde, het dan ook mogelijk is om die zonde te overwinnen. Zodra die zonde ‘afgehakt of verwijderd’ is, zal God echter andere gedeelten van die enorme zondeklomp naar boven laten komen. En dit is een proces dat in het hele leven van de christen doorgaat.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 
 
 
 
 
 
 
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172)645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2017 MCMS