Christelijke webwinkel Bodegraven
Bul-RoundedLeftBig
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Fatzer Dagwijzer kalenders 2024

      18-08-2023  

Kalenders zijn jaargebonden producten. Bestel op tijd want helaas op = op!

Lees meer

Hymn Sing - Live at Lee University DVD

      17-08-2023  

Gerald Wolfe gaat -samen met meer dan 30 favoriete (Southern)gospelartiesten- de honderden aanwezige stemmen voor bij het zingen van 21 favoriete hymns en gospelmuziekklassiekers aller tijden!

Lees meer

Noord-Korea ontmaskerd

      26-04-2023  

Over leven in een totalitaire staat.  Jan Vermeer trekt het masker van Noord-Korea af; een must read voor iedereen die dit verborgen en moeilijk te doordringen land wil leren kennen en begrijpen. 

Lees meer

Boek geloofsopbouw 'Altijd nabij'

      20-04-2023  

De Heilige Geest is onder ons, Hij is altijd nabij. Met dit boek wil Max Lucado lezers helpen ontdekken wie de Geest is en hoe de Geest kan helpen. God wordt niet gehinderd door wat ons belemmert. Moeiten horen bij het leven, maar ze hoeven ons leven niet te bepalen. Met hulp van de Heilige Geest kunnen we in vertrouwen elke moeite doorstaan.

Lees meer

NIEUW! Southbound 'Los And Found' CD

      18-04-2023  

Het tweede project van Southbound, Lost and Found, lijkt voort te bouwen op de basis die is gelegd vanaf hun debuutrelease. Fans hebben Southbound al omarmd en verwelkomd in de Southern Gospel-familie.

Lees meer

NIEUW! Kenny Rogers 'The Love Of God' CD

      18-04-2023  

Het veelgeprezen gospelalbum van Kenny Rogers met hymnen en inspirerende liedjes, waaronder 'Will The Circle Be Unbroken', 'Amazing Grace' en bonustrack 'The Gospel Truth' met The Oak Ridge Boys.

Lees meer

NIEUW! The Hoppers 'Believe' CD

      18-04-2023  

'Believe' combineert aanbiddingsvolle melodieën en harmonieën waardoor een rijke verzameling liedjes ontstaat die aanmoediging en hoop bieden in de belofte van de hemel. Het toont hun bekroonde melanges en stijlen die hen al tientallen jaren tot een begrip hebben gemaakt.

Lees meer

NIEUW! Jeff & Sheri Easter 'Treasure' CD

      18-04-2023  

Jeff & Sheri Easter delen op deze cd alledaagse verhalen over het leven en de liefde. Bemoedigende berichten die ze tot leven brengen op dit muzikale juweeltje. Met gastoptredens van Mo Pitney, The Archers en The Sound.

Lees meer

NIEUW! Becky Isaacs Bowman 'Songs That Pulled Me Through the Tough Times' CD

      18-04-2023  

Becky's eerste solo-opname vertegenwoordigt enkele van haar diepste gedachten en emoties, en levert geweldig werk als eerbetoon aan haar helden en speciale mensen in haar leven. Liedjes die uit een heel diep plekje in haar ziel komen, waardoor je toegang hebt tot een deel van Becky Isaacs Bowman dat maar heel weinig mensen kennen. Dit zijn liedjes die haar door de moeilijke tijden hebben getrokken.

Lees meer

NIEUW! Brooklyn Tabernacle Choir 'A Night Of Worship' CD

      18-04-2023  

A Night of Worship' with The Brooklyn Tabernacle bevat verschillende nummers die al bekend zijn bij christelijke muziekluisteraars, evenals nieuwe nummers. Met gastoptredens van TaRanda Greene en Alvin Slaughter.

Lees meer

NIEUW! Reba McEntire 'My Chains Are Gone' DVD en CD

      18-04-2023  

'My Chains Are Gone' bevat 12 tijdloze hymnes en gospelfavorieten. Deze dvd en cd van een van de meest succesvolle vrouwelijke artiesten in de geschiedenis bevat ook gastartiesten Lauren Daigle en anderen in nummers als "In The Garden / Wonderful Peace", "Back To God" en "Softly & Tenderly". Met speciale gasten Trisha Yearwood, Kelly Clarkson en The Isaacs combineert de speciale beelden van die historische nacht met nieuw vastgelegde optredens uit 2021 die zijn opgenomen in Clementine in Nashville, TN.

Lees meer

NIEUW! Brothers Of The Heart 'Listen To The Music' DVD en CD

      18-04-2023  

Een nieuwe kijk op country-, gospel- en popklassiekers. Brothers Of The Heart bestaat uit artiesten Jimmy Fortune, Ben Isaacs, Bradley Walker en Mike Rogers.
 

Lees meer

NIEUW! I Go To The Rock DVD

      18-04-2023  

Ontdek samen met CeCe Winans Whitneys diepe geloof en liefde voor gospelmuziek. 
De documentaire en bijbehorende dvd, I Go to the Rock: The Gospel Music of Whitney Houston, is een fascinerende visuele reis naar Whitneys geloof en liefde voor gospelmuziek.

Lees meer

NIEUW! POWER IN THE BLOOD DVD

      15-03-2023  

Bill & Gloria Gaither en hun Homecoming Friends komen samen in Tulsa, OKLAHOMA, voor een fellowship weekend, inspirerende boodschappen en opwekkende muziek. Er wordt gelachen, gehuild, gebeden en geprezen.  Tijdens beide concerten wordt in elk lied de waarheid van Jezus Christus verkondigd, waarin de Heilige Geest voelbaar aanwezig is. Een geweldige tijd van aanbidding.

Onder de populaire Homecoming-artiesten die zich bij Gaither voegen voor dit ongekende evenement, zijn The Gaither Vocal Band, Mark Lowry, Gordon Mote, Woody Wright en Angela Primm, om er maar een paar te noemen.

ÓÓK LEVERBAAR CD!

Lees meer

NIEUW! Hallelujah Homecoming DVD

      15-03-2023  

Het is tien jaar geleden dat gospelmuzieklegende Bill Gaither de gevierde Homecoming-artiestenfamilie voor het laatst bijeenbracht voor een video-opname voor een live publiek; in augustus 2022 bracht Gaither de Homecoming-vrienden echter weer bij elkaar voor een spannend tweedaags muzikaal evenement met twee concerten in Tulsa's Mabee Center. Onder de populaire Homecoming-artiesten die zich bij Gaither voegen voor dit ongekende evenement, zijn The Gaither Vocal Band, Mark Lowry, Jason Crabb, The Isaacs en Lynda Randle, om er maar een paar te noemen.

ÓÓK LEVERBAAR CD

Lees meer

NIEUW! Josh Turner 'I-Serve-A-Savior'-CD

      01-12-2022  

Veel klassieke hymnes, enkele van de gevierde hits van Josh Turner, een van de meest erkende artiesten in countrymuziek vandaag!

Lees meer

NIEUW! boek van Jan Zwart

Jan Zwart

Een waargebeurd verhaal over wanhoop, hoop, vaderliefde en bovennatuurlijke kracht. Hoopvol getuigenis van wat God kan doen in uitzichtloze situaties. Gratis inpakservice voor versturen als cadeau.

Lees meer

Het Kerstfeest. Dit stickerboek is een verhalen- en plakboek inéén!

Zeker ook geschikt voor kerken en scholen als kerstcadeau voor jonge kinderen!

Lees meer

NIEUW! Faithful and True CD - Country Trail Band

      25-10-2022  

Country Trail Band gaat terug naar hun muzikale wortels. Engelstalig Country CD, liedjes met een mooi verhaal.
Met medewerking van: 
Ron de la Beij: dobro en pedalsteelgitaar
Marcel Langeland: elektrische sologitaar en Spaanse gitaar
Amy Langeland: Solozang en koorzang

Lees meer

Nieuw! Think About There CD van Greater Vision

      21-10-2022  

Tekst en muziek vol bemoediging, belofte en gegarandeerde hoop!
Dit nieuwe project, geproduceerd door Trey Ivey, bevat nummers die zijn geschreven door groepsleden, Rodney Griffin (een recent lid van de Southern Gospel Music Hall of Fame), Chis Allman en Jon Epley, samen met Lanny Wolfe, Lee Black, Jim Brady en meer grote gospel schrijvers.

Lees meer

 
 
 
 
 
 
 

HOME
ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACY STATEMENT
RETOURNEREN & RUILEN
GARANTIE & KLACHTEN
LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN
CONTACT

ONS VERHAAL
REVIEWS
BESTELLEN
BETALEN
VERZENDEN
DISCLAIMER
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Postadres: Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Wilhelminastraat 33, 2411 CW BODEGRAVEN
GÉÉN BEZOEK MOGELIJK!
Telefoon : (0172) 645 406 | E-mail : info@mcms.nlKvK : 28080738 | BTW-ID : NL001342736B97 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56


©2024 MCMS
Keurmerk webwinkel