Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Clash of Kingdoms | MCMS Maranatha Christian MusicStore
Clash of Kingdoms | Charles Dyver en Mark Tobey
Reviews | Review toevoegen

Wat de Bijbel zegt over Rusland, IS, Iran en de Eindtijd. Een 'wegenkaart' voor het vinden van vrede en hoop. Met voorwoord van Dr. David Jeremiah.

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 9,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag


Van de Bestseller-auteurs van The Ride of Babylon en de Isis Crisis is dit de gids die Bijbelse voorzeggingen en de acturele gebeurtenissen in het Midden-Oosten bij elkaar brengt.
 

Clash of Kingdoms

Jerry Jenkins, auteur en biograaf, schrijven van de Laatste Bazuin-serie met Tim LaHaye :  
'Als je gefascineerd bent door de profetieën van de eindtijd -en wie is dat niet- heb je het goede boek gevonden. In deze compacte, maar geweldige verhandeling verweven Charlie Dyer en Mark Tobey behendig de oude Geschriften met de krantenkoppen van morgen en brengen ze alle spelers gedetailleerd in beeld. Je zult meer leren dan je dacht dat er te weten viel en wanneer je dit boek uit hebt, ben je grondig geïnformeerd. Belangrijker nog: je zult Gods hand hebben gezien in alles wat er op onze wereldbol sinds mensengeheugenis is gebeurd.'

dr. Mark L. Bailey, directeur van het Dallas Theological Seminary : 
'Als je de Bijbelse profetieën over de eindtijd vindt lijken op een legpuzzel die je maar niet af krijgt, is dit boek het deksel van de doos. Elk hoofdstuk is een zorgvuldig uitgesneden stukje, met randen en kleuren die zo zijn gekozen dat je het grote plaatje van Gods profetische plan zult ontwaren.'

Over de schrijvers:
Charles Dyer, PhD, was bestuurder en leraar bij het Moody Bible Institute voordat hij buitengewoon hoogleraar Bijbelwetenschappen bij Moody en presentator van het radioprogramma "The Land and the Book" werd. Hij is een van de voorgangers van de Grace Bible Church in Sun City, Arizona, waar hij met zijn vrouw Kathy woont.

Mark Tobey is voorganger, schrijver en freelance redacteur. Samen met Charles Dyer schreef hij "Strike of the Dragon" en  "De Isis Crisis".  Momenteel is hij directievoerder bij Inslight for Living Ministries en woont met zijn vrouw Tracy en vier kinderen in de omgeving van Dallas. 

Aantal pagina's : 120 - Ingenaaid

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Auteur
: Charles Dyer en Mark Tobey | Theologie algemeen 700

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 
 
 
 
 
 
 
HOME
ONS VERHAAL
GASTENBOEK
BESTELLEN
BETALEN
VERZENDEN
CONTACT
ALGEMENE VOORWAARDEN
DISCLAIMER
PRIVACYVERKLARING
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172) 645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2018 MCMS