Christelijke webwinkel Bodegraven
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
MCMS Maranatha Christian MusicStore (Kamer van Koophandel: 28080738), hierna te noemen MCMS, verleent u hierbij toegang tot mcms.nl (“de Webwinkel”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
MCMS behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
MCMS spant zich in om de inhoud van de Webwinkel zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De in de Webwinkel aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van MCMS.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten in de Webwinkel geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met MCMS. Voor in de Webwinkel opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan MCMS nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 
 
 
 
 
 
 
 

HOME
ALGEMENE VOORWAARDEN
PRIVACY STATEMENT
RETOURNEREN & RUILEN
GARANTIE & KLACHTEN
LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN
CONTACT

ONS VERHAAL
REVIEWS
BESTELLEN
BETALEN
VERZENDEN
DISCLAIMER
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Postadres: Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Wilhelminastraat 33, 2411 CW BODEGRAVEN
GÉÉN BEZOEK MOGELIJK!
Telefoon : (0172) 645 406 | E-mail : info@mcms.nlKvK : 28080738 | BTW-ID : NL001342736B97 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56


©2024 MCMS
Keurmerk webwinkel