Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

ONS VERHAAL

 
WAT ONS HEEFT BEWOGEN EN GEÏNSPIREERD
 
Maranatha Christian MusicStore & Gifts startte in 1998.
Tijdens een vakantie in Nashville, Tennessee U.S.A. zijn wij op verzoek van enkele vrienden op zoek gegaan naar de Gaither Homecoming video's. Na een lange zoektocht werd onze vastberadenheid niet met lege handen thuis te komen uiteindelijk beloond. Omdat de nieuwsgierigheid naar het beeldmateriaal bij ons was gewekt besloten we ook een videoband voor onszelf mee te nemen. Het was het begin van zegenrijke ervaringen. 

Via Amerika zijn wij in contact gebracht met de distributeur van Gaither Music in Nederland. Met grote regelmaat mochten wij bij hen de videobanden voor onszelf maar zeker ook voor anderen bestellen. Zo gebeurde het dat wij rond de Kerstdagen een bestelling plaatsten van meer dan 60 (!)  videobanden. Een teleurstelling. Zulke aantallen mochten zij alleen leveren aan bedrijven. Onder voorwaarde vóór het einde van het jaar bij de Kamer van Koophandel te zijn ingeschreven kregen wij de videobanden toch op tijd geleverd. Op 31 december 1998 lieten wij ons inschrijven onder de naam Maranatha Christian MusicStore.

Een webshop kon niet uitblijven en werd meteen goed bezocht. In een krantenartikel werden wij de ambassadeurs van Southern Gospel muziek genoemd en daar zij wij natuurlijk best trots op. De Homecoming videoband maakte plaats voor de DVD en werd steeds meer geliefd bij het jonge- en oude(re) publiek.
 
In de loop der jaren hebben wij ons assortiment uitgebreid met werken van andere muziekuitgevers, boeken en Bijbels, speelfilms en cadeauartikelen. De meest recente uitbreiding van ons keuzemenu waren de muziekinstrumenten –en toebehoren.

Onze missie met de webshop is bovenal een plaats te bieden waar jong en oud goed terecht kunnen voor  muziek en andere producten die leiden naar het Fundament van ons bestaan.
 
Bent u op zoek naar een product(ie) en staat deze (nog) niet in de webshop geëtaleerd? Of wilt u meer informatie over een bepaalde product(ie)?
Belt u ons dan gerust. Uw vraag is belangrijk voor ons om te kunnen voorzien in dátgene wat voor ú belangrijk is.  Wij doen er alles aan de webshop up-to-date en gebruiksvriendelijk te houden.

Wij zijn enorm dankbaar voor uw bezoek aan onze webshop en hopen dat u nog lang deel zult uitmaken van ons verhaal.


Bodegraven,
Ron en Iris de la Bey

 
 
 
 
 
 
 
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172)645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2017 MCMS