Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
THE INSPIRATIONAL COLLECTION | Drama | Actie-Thiller | Familie
Reviews | Review toevoegen

Indicatie verzendkosten: Pakketpost

Verzendkosten

€ 6,00 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 14,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze box bevat 5 dvd`s met op elke dvd een volwaardige speelfilm.​
5 Verhalen over Geloof, Hoop, Liefde en Inspiratie


DVD 1: LET GOD
Het is 1848 en de Verenigde Staten zijn in de ban van de goudkoorts. Geruchten over enorme goudvondsten in Californië brengen duizenden mannen en vrouwen ertoe de gevaarlijke tocht naar het westen te ondernemen. Zo ook het pasgetrouwde stel Levi en Amelia, dat op een beter leven hoopt. Maar de hoopvolle reis verandert in een ware beproeving wanneer Amelia (Jasmine Jandreau bekend van Argo) er alleen voor komt te staan. Ze zit vast in de bergen en moet zien te overleven. Dan gebeurt er iets ongelofelijks waardoor Amelia zeker weet dat iets of iemand haar op de proef stelt…
Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld


DVD 2: BJÖRNDAL - EN EEUWIG ZINGEN DE BOSSEN 
Al jaren is de Noorse herenboer Dag Björndal de machtigste man in de wijde omtrek. Alsgrootgrondbezitter heerst hij met ijzeren vuist en is hij verwikkeld in een bittere strijd met zijn rivaal Von Gall. Wanneer Björndals zoon Tore verliefd wordt op Von Galls dochter Elisabeth, en hun liefde vervolgens leidt tot de ongelukkige dood van Tore, bereikt de rivaliteit tussen de twee families het kookpunt. De meedogenloze tactieken van Björndal roepen echter steeds meer weerstand op bij diens jongste zoon, Dag junior. Durft hij zich tegen zijn vader te keren?
Taal : Duits gesproken, Nederlands ondertiteld


DVD3: BJÖRNDAL - WINDEN WAAIEN OM DE ROTSEN
Zoon Dag junior neemt het imperium van zijn vader over. Samen met zijn vrouw Adelheiden zoon Tore neemt hij zijn intrek op het landgoed. Dag is rechtvaardig voor pachters enwerknemers. Maar het geluk is van korte duur. Dag heeft een dakloze vrouw, Gunvor, een baan aangeboden op het boerenerf. Gunvor heeft een schimmig verleden en lijkt er bovendien op uit om Dag te verleiden. Adelheid vermoedt dat haar man vreemd gaat met de nieuwe werkster, maar de werkelijkheid is anders. Uiteindelijk wordt Gunvor door Dag ontslagen, maar niet voordat ze op gruwelijke wijze wraak neemt en het gezin van Dag in het ongeluk stort…
Taal : Duits gesproken, Nederlands ondertiteld


DVD 4: RUMORS OF WARS
Een studente journalistiek doet onderzoek naar profetische teksten waarin het einde der tijden wordt voorspeld. Groot is haar schok wanneer ze ontdekt dat het einde nabij is. Nauwgezet houdt ze een dagboek bij waarin ze alle voortekenen van de naderende Apocalyps noteert. Jaren later wordt haar dagboek gevonden in de puinhopen van een wereld na de grote ramp. Een wereld vol verval, chaos en geweld. Hoe de vorige beschaving tot haar einde is gekomen, weet niemand meer. Een militaristische wereldorde houdt de bevolking arm en onwetend.Wanneer het dagboek in handen valt van Officier Shaw, leest hij voor het eerst de waarheid over hoe de wereld tot een einde kwam. Maar wat gaat hij met deze waarheid doen?
Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld


DVD 5: WHERE THE RED FERN GROWS
Wat de tienjarige Billy het liefste wilt, is een jachthond. Hij werkt hard en spaart al zijn geld tot hij twee jaar later niet één, maar zelfs twee puppy’s kan kopen! Het is liefde op het eerste gezicht. Vanaf dat moment zijn Billy en zijn twee honden, die hij Old Dan en Little Ann heeft genoemd, onafscheidelijk. Hij traint de pups tot ze volleerde jachthonden zijn. Met z’n drieën beleven ze allerlei avonturen, waaronder de jacht op wilde wasberen, een gevecht met een agressieve bergleeuw en een wedstrijd voor jachthonden. Hierdoor leert Billy de betekenis van ware vriendschap, trouw en moed kennen!
Taal : Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Type
: DVD
Speelduur
: circa 444 minuten
Let op met kinderen tot 12 jaar Let op met kinderen tot 12 jaar
:
Geweld Geweld
:
Angst Angst
:

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 
 
 
 
 
 
 
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172)645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2017 MCMS