Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
BEVERLY LEWIS BOX | Drama | Romantiek
Reviews | Review toevoegen

3DVD-BOX | Engels gesproken | Nederlands ondertiteld

Verzendkosten

€ 3,95 

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 19,99 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

The Shunning

The Shunning (Verstoten) is de verfilming van deel 1 van de trilogie over de jonge Amish vrouw Katie Lapp. En geeft een kijkje in deze traditionele Amish gemeenschap. De oude normen en waarden en het eenvoudige leven van deze groep spreken veel mensen aan, want de schrijfster Beverly Lewis vergaarde met haar romans al snel een grote schare fans.

Katie Lapp had altijd al moeite met de regels die haar beschermde Amish gemeenschap haar oplegde, maar wanneer een rijke buitenstaander vragen begint te stellen over haar familie, krijgt Katie twijfels over haar afkomst. Wat is de relatie tussen deze buitenstaander en Katies leven?

En hoe zullen de ontdekkingen die Katie doet haar geloof beïnvloeden?

 

The Confession

The Confession (Biecht) is het spannende vervolg op The Shunning (Verstoten) over de jonge Amish vrouw Katie Lapp. En geeft een kijkje in deze traditionele Amish gemeenschap. De oude normen en waarden en het eenvoudige leven van deze groep spreken veel mensen aan, want de schrijfster Beverly Lewis vergaarde met haar romans al snel een grote schare fans.

Katie Lapp (Katie LeClerc) kent geen andere wereld, dan die van de Amish familie.

Maar toen ze er achter kwam, dat ze geadopteerd was, ging ze op zoek naar haar ware identiteit en werd ze gemeden in de Amish gemeenschap.

Nu in The Confession, is ze nog heftiger op zoek om herenigd te worden met haar echte moeder Laura Mayfield (Sherry Stringfield), die aan kanker lijdt.

Alleen de uitdagingen van de Amish gemeenschap staan haar in de weg, samen met een man, die andere plannen heeft met de erfenis van haar biologische moeder.

 

The Reckoning

Katie staat inmiddels aan het hoofd van Mayfield Manor, een landgoed dat ze van haar biologische moeder geërfd heeft. Ze is verliefd op Justin en vindt troost in het levend houden van de herinnering aan haar overleden moeder. En hoewel ze zich volkomen op haar gemak voelt in de moderne wereld verlangt ze ook vaak terug naar de ongecompliceerdheid van haar vroegere bestaan in de Amish gemeenschap. Wat Katie niet weet, is dat Daniel Fisher, haar verloren liefde, er alles aan doet haar te vinden. Het stelt Katie voor de bijna onmogelijke keuze tussen haar huidige leven en dat van vroeger.  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Speelduur
: circa 270 minuten
Let op met kinderen tot 9 jaar Let op met kinderen tot 9 jaar
:
Let op met kinderen tot 12 jaar Let op met kinderen tot 12 jaar
:

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

 
 
 
 
 
 
 
Postbus 109, 2410 AC BODEGRAVEN
Telefoon : (0172)645 406 | E-mail : info@mcms.nl
KvK : 28080738 | BTW-# : NL093531072B01 | Bankgegevens : NL90 RABO 0398 8229 56©2017 MCMS